Smartlappenfestival 2022 in de Luifel

Smartlappenfestival 2022 in de Luifel

Promotie tour voor Smartlappenfestival weekend

De organisatie vraagt natuurlijk Grachtensmart om het Smartlappenfestival van 18-20 november te promoten. Niemand kan dat beter dan het enige echte smartlappenkoor Grachtensmart.

 

Impressie

 

 

 

 

Nogmaals 900 jaar Utrecht

Het was wat jammer van het geroezemoes van het winkelend publiek maar er waren heel wat mensen die bleven staan luisteren. Maar we hebben goed/mooi gezonden.

Nogmaals 900 jaar Utrecht

 

900 Jaar Utrecht

Utrecht viert zijn 900-jarig bestaan op vele manieren. Donderdag 23 juni 2022 varen boten met Utrechters door de gracht. Ze worden getracteerd op gezang van constervatorium-studenten maar natuurlijk kan het enige echte smartlappenkoor Grachtensmart niet ontbreken.

Al meer dan 30 jaar zingt het tranen met tuiten aan de Gracht.

 

Amersfoort smartlappenfestival

Amersfoort smartlappenfestival

De weergoden zijn ons weer goedgezind. Een heerlijke dag met drie optredens onder leiding van Anne Luc van der Vegt. En Grachtensmart bewijst ook in kleine bezetting mooie optredens te kunnen neerzetten.

Generale repetitie voor Amersfoort

Nu we weer mogen optreden doen we dat ook weer van harte. Hoewel nog niet op volle sterkte zijn we ook met een kleine bezetting in staat een fantastisch optreden te verzorgen. Op naar Amersfoort op 23 april a.s.

Werftheater

Werftheater

Na bijna 2 jaar staan we in april 2022 eindelijk weer op de planken! Een optreden geheel in het teken van Utrecht, een avondvullend programma samen met Yvonne Groeneveld.

Het podium is wat krap voor ons hele koor, maar ook de afvaardiging deed het fantastisch.