Zing dan!

Zing dan!

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat zingen helpt om te ontspannen, om stress en burnout te voorkomen.

En, wij van Grachtensmart, weten uit ervaring dat het ook écht zo werkt. Zingen helpt! is dan ook ons motto.

We gunnen het iedereen. Elke dinsdagavond oefenen we in Buurthuis In de 3 Krone, Oudegracht 227. Na afloop (en voor de liefhebbers) worden de kelen gesmeerd in café De Postillon.


Mannen

Voor mannen zijn er op dit  moment nog wat plaatjes vrij. Hoe kunnen we het jullie bloedaantekkelijk maken om mee te komen zingen? Is dat 'de derde ronde'. 

Vrouwen

Na de herstart na CORONA -stop heeft zich een grote aantal dames aangemeld. Ontzettend leuk natuurlijk dat de smartlap weer in trek is, maar het heeft ook een wat lastige kant want er moet evenwicht zijn om de nieuwkomers ook tijd te geven hun plek te vinden. En natuurlijk de balans te vinden. Daarom is besloten om in elk geval tot februari 2023 een stop in te voeren. Heb je belangstelling dan word je vooralsnog op de wachtlijst geplaatst.

 

Kom 'n keer meezingen en beoordeel zelf of het bij je past. Na een avondje meezingen, bepaal je of onze smartlappen bij jou passen. Vanaf dat moment kennen we een vaste procedure. Daarbij hoort altijd een stemtest, maar ook beoordeelt de dirigent of er voor jouw stemsoort op dit moment plaats is. Is dat niet het geval dan kom je op de wachtlijst.

 

Vul onderstaand formelier in en we nemen snel contact met je op.

 

 

 

code Code refresh